Hemsida i WordPress med proffsig design

Vi bygger eleganta och lättnavigerade, lätta att uppdatera, sökmotoroptimerade webbplatser som anpassar sig till olika enheter. Enligt Google söker 77 % av svenskar information på internet innan de fattar ett köpbeslut. Det betyder att det är oerhört värdefullt att designa och implementera en företagswebbplats.

Gör rätt från början

När man bygger hemsidor är det oerhört viktigt att skapa en tydlig och enkel design och struktur, samt ett tillägg som attraherar kontakter och sticker ut från mängden. Det ligger mycket tanke bakom, som byggnadsstruktur, användarvänlighet, känsla och nyans. Vi arbetar med WordPress och alltid med den senaste tekniken. Vi designar alltid våra mönster för alla typer av skärmar, enheter och upplösningar.

 

Design och konstruktion

Det är viktigt att designen behagar användaren. Idag bedömer de flesta ett företags trovärdighet utifrån dess webbdesign. På NyaGen Web och Reklambyrå börjar vi alltid med ett möte där vi går igenom kundens behov. Vi designar med människor i åtanke om bilder och Google-teknik, sökmotoroptimering och sökordsoptimering.

Hemsida I wordpress

WordPress är ett av de mest populära webbpubliceringsverktygen i världen eftersom det är användarvänligt, flexibelt och sökmotorvänligt. WordPress används av mer än 75 miljoner webbplatser världen över och har översatts till mer än 0 språk. En av de största fördelarna: Du kan underhålla din webbplats själv utan att behöva köpa hjälp varje gång.